Magazin > VIP
23 ogledov

Miss Slovenije odpovedala nastop

Sandri je bolezen prekrižala načrte. (Foto: Mediaspeed) Žurnal24 main
Sandra Adam, miss Slovenije 2010, je iz zdravstvenih razlogov odpovedala nastop na svetovnem izboru.

"Organizatorji svetovnega izbora so nas obvestili, da je Sandra zbolela in se zdravi v bolnišnici v Pekingu. Zaradi njenih zdravstvenih težav so se slovenski organizator in njena družina odločili, da bo vrnitev v Slovenijo zanjo najboljša," so sporočili organizatorji slovenskega izbora in dodali, da je Sandri zelo žal, da Slovenije ne bo morala zastopati.

"Zaveda pa se, da je zdravje najbolj pomembno, zato se je z vrnitvijo v Slovenijo strinjala. Ob prihodu v Slovenijo je že obiskala zdravnika, njeno zdravstveno stanje pa se počasi izboljšuje. Za zdaj svojih zdravstvenih težav ne želi pojasnjevati, skupaj pa se bomo odločili, kdaj bo pripravljena odgovarjati na novinarska vprašanja," so še razložili.

 Sandra se na tekmovanje ne more vrniti, saj so priprave v polnem teku. "Preveč je zamudila, zato njena vrnitev ne bi bila smiselna," je za Žurnal24 še povedala Eva Repič, vodja projektov Miss Slovenije za miss sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.