Mitja Zaman vs. Helena Blagne: Tako se je končala odisejada na sodišču

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na sodišču zmago slavila Helena Blagne.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Slovenskih novic je ljubljanska okrožna sodnica Vera Gams Premerl v celoti zavrnila tožbeni zahtevek Mitje Zamana, nekdanjega moža Helene Blagne, ki je zahteval ničnost sporazuma o delitvi premoženja iz let 2006 in 2012.

Po besedah pevkine zagovornice, je Helena med pravdanjem, ki se je začelo aprila lani, dokazala, da je premoženje ustvarila s svojim delom, da je Zamana preživljala in da hiša v Žabnici ne spada v skupno premoženje, ker jo je kupila sama, in to še pred poroko.

Zaman je sodišču predložil bančne izpiske, s katerimi je poskušal dokazati, da je z delom v Bosni in Hercegovini družini nakazoval denar, a sodnice ni prepričal. "Tudi, če je zaslužil s posli v BiH, se ta denar v skupnem gospodinjstvu z Blagnetovo ni pojavil,“ je ugotovila sodnica.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:43 19. Maj 2018.

    janko89 Ni lepo žaliti drugih,ki mislijo z svojo glavo.Tebe bo še kap,ko se tako boriš za eno prostitutko.

  • 00:33 19. Maj 2018.

    Omega sova stara , si ti kaj boljša prasica - ko želiš drugemu slabo - želiš da bi ona ostala …

  • 21:29 18. Maj 2018.

    Škoda,da Helena ni ostala brez vsega!! Taka ženska,ki razdre zakon in UKRADE očeta 3 otrok si ne zasluži drugega kot,da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.