Mlada Srbkinja 74-letnega moža prevarala s še starejšim sorodnikom

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V hiši šova Parovi je počilo.
Oglej si celoten članek

Tudi v tej sezoni šova Parovi nastopa najbolj razvpit par Srbije, 74-letni Milojko Božić in njegova 21- letna soproga Milijana. Par se je poročil pred dobrim mesecem.

A zakonske sreče je že konec, saj je med njima v šovu pošteno počilo. Milojko je namreč videlo fotografijo, na kateri je njegova soproga v postelji z drugim moškim – z njegovim poročenim sorodnikom, ki je še starejši od njega.

Magazin Najbolj razvpit par Srbije: V Grčiji so naju vrgli iz hotela

Posnetek naj bi nastal po poroki. "Na fotografiji se vidi njegova glava. On te je je***. To je sramota ta tebe in mene. Jaz sem tvoj najboljši prijatelj. Ti bi v Beogradu že čez en mesec stradala, vsi bi te izkoriščali. Z mano si se poročila, nato pa z njim šla v posteljo. Ne vem, ali si ga pred poroko sploh poznala,“ je na svojo mlado soprogo kričal Milojko.

Milijana se je branila, da s tem moškim ni imela nič. "Poznava se od prej, med nama ni bilo nič. On je mene preganjal in ne jaz njega.“ To sicer ne bi bilo prvič, da je Milijana prevarala svojega partnerja. V zadnji sezoni šova je priznala, da je imela s sotekmovalcem Aleksandrom Požgajem spolni odnos, piše 24sata.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:23 14. Oktober 2019.

    Ma kaj je on problem-- Un, ta še starejši, pa oženen, pa njegova ženičica..

  • 12:18 14. Oktober 2019.

    veleum izpod peresa irene kolar

  • 09:42 14. Oktober 2019.

    Grobarka....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.