Mladega Slovenca opazil tudi ameriški zvezdnik

Foto: instagram @felix_foxx
Foto: instagram @felix_foxx
Felix Foxx, kot se imenuje naš make-up artist, ni navaden mojster ličenja, saj nas njegove kreacije pogosto pustijo odprtih ust, med drugimi tudi njegova zadnja.
Oglej si celoten članek

Vsi, ki spremljate trende ličenja, gotovo poznate Jamesa Charlesa, svetovno znanega umetnika ličenja, ki je aktiven predvsem na Youtubu, kjer ima že več kot 20 milijonov sledilcev. Sedaj pa je svojega dobila tudi Slovenija. Mlad fant, pri katerem moraš pogledati dvakrat, ali ni to menda ameriški mojster ličenja. Poleg vizualne podobnosti pa si delita tudi ljubezen do ličenja. Veliko njegovih kreacij bolj spominja na umetnost, kot pa na navadno ličenje, le poglejte si njegove najbolj odbite.

Pred kratkim Felix ni mogel skriti navdušenja v svojem videu, saj je slavni James Charles v svojih Instagram storyjih objavil njegovo kreacijo. 

talent šov Kako osvojiti sanjsko pogodbo in Huawei P40 Pro?

Nekateri v priljubljenem poletnem sadju vidijo le to, sadje. A ne Felix Foxx. Za njega je to nova inspiracija za ‘’make-up look’’. Poglejte si, kaj je ustvaril ta talentirani fant.

Pred vrati je največji spletni talent šov v Sloveniji, JOONGLAA STAR. Ne zamudi ga!

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:58 11. Avgust 2020.

    Tu si izposodite hiter denar Ali išcete nujno financno pomoc? vam je banka zavrnila in nimate kam iti? ne išcite …

  • 14:06 11. Avgust 2020.

    Bravo, lepo, zelo umetniško. Talent brez dvoma !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.