Magazin > Joonglaa
1837 ogledov

Kako osvojiti sanjsko pogodbo in Huawei P40 Pro?

koncert, glasba Žurnal24 main
JOONGLA STAR. Začel se je največji YouTube talent šov v Sloveniji!

Že od malih nog prepevaš ali igraš instrument in sanjaš o velikem odru? Si srce vsakega partyja, ker rad zabavaš ljudi okoli sebe? Veš vse o make-upu in imaš dovolj samozavesti, da bi na tem področju lahko sprožil nove trende? Si tak car, da lahko Fortnite igraš z zaprtimi očmi? Imaš talent, ki druge pušča odprtih ust? POTEM IŠČEMO RAVNO TEBE!

Na novem, najbolj kulskem in zabavnem YouTube kanalu v Sloveniji, JOONGLAA, se je začel talent šov brez primere, JOONGLAA STAR, ki te bo katapultiral med ZVEZDE.

Kakšne so nagrade?

Zmagovalca poleg slave čaka tudi 15.000 evrov vredna POGODBA za sodelovanje s kanalom Joonglaa, ki sodeluje z enim od največjih medijskih portalov pri nas, ZURNALA24.SI, ki te bo prav tako podprl pri tvoji zvezdniški karieri. Poleg tega pa dobiš tudi video opremo in nov mobilni telefon Huawei P40 Pro!

Kako se prijaviti?

Ni pomembno, ali imaš z YouTubom že izkušnje ali ne, pomembno pa je, da si star najmanj 15 let. Posnemi kratek video (maksimalno 3 minute dolg) in nam pokaži svoj talent. Naloži ga na svoj YouTube kanal in izpolni prijavo na naši spletni strani! Klikni TUKAJ

Si se pripravljen pokazati Sloveniji in svetu? Če se odgovor glasi DA, potem ne oklevaj! 
Prijavi se in PUSTI PEČAT.


Prijave zbiramo do 7. 8. 2020.

Kako bo potekalo?

Ekipa Joongle bo od vseh prijavljenih izbrala 12 najboljših in najbolj angažiranih tekmovalcev, ki jih bo doletela velika čast. Sodelovali bodo namreč z znanimi mentorji, ki jim bodo pomagali poseči po zvezdah. Po treh oddajah, v katerih jih bomo dobro spoznali in predstavili Sloveniji, pa sledi glasovanje javnosti. Po štirih krogih glasovanj bomo dobili velikega zmagovalca, ki bo razglašen na posebnem dogodku.

VSE, KAR MORATE VEDETI O TEM, KAKO SE PRIJAVITI, NAJDETE TUKAJ!

Opogumi se in se nam pridruži! Časa imaš le do 7. 8. 2020!!!

PRIJAVI SE TUKAJ!

Komentarjev 1
  • Avatar Soffistessa
    Soffistessa 00:56 07.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m