Mladi slovenski zvezdnik: "Počutil sem se kot prazna vrečka"

Bor Zagoričnik je za ekipo Joongle spregovoril o njegovi najtežji izkušnji v življenju. Preberite, kaj se je zgodilo in kako jo vsakodnevno premaguje …
Oglej si celoten članek

Coolfotrova ekipa v šovu Joonglaa star trenutno šteje 3 člane, med njimi tudi simpatičnega Bora Zagoričnika, ki si je v drugi epizodi s svojim vetričkom priboril imuniteto pred izpadom. Kljub temu, da med svojimi sotekmovalci velja za neoporečnega zabavljača, pa Boru v življenju ni bilo vedno z rožicami postlano.

Tekmovalec CF teama je bil namreč nekoč obetaven akrobat: "Leta dolgih treningov na trampolinu so me naredila v precej sposobnega akrobata, na tem sem si gradil kariero, pridobival sponzorstva," nam zaupa. Vse pa se je spremenilo, ko se je ponesrečil in si zlomil nogo, kar označi za najtežjo preizkušnjo v svojem življenju. "Po odprtem zlomu noge, več slabih novicah in veliko prejokanih potovanj iz bolnišnice, sem razumel, da je ves trud zaman, in da je takrat edina stvar, v kateri sem bil res dober, izginila," se spomnija Bor.

"Počutil sem se kot prazna vrečka iz Mercatorja, ki jo samo veter piha sem in tja," opiše najtežje trenutke v svojem življenju. Vseeno pa ni obupal in se je odločil, da ga žalost ne bo pokopala. Rešitev za svoje težave je namreč našel v glasbi. "Veliko borb sem imel sam s sabo, da sem lahko sploh gledal naprej in probal doseči kaj več. Ker sem toliko časa preživel sam, sem se naučil, kako lahko tudi najbolj žalostne trenutke spremenim v svoje veselje, če jih izrazim skozi pesem, melodijo, besedilo … Ko se kdaj počutim žalosten, nepomemben ali napačen, se kot za tovarniški trak usedem za računalnik in pišem pesmi."

@borcnyk

If you need a plug for them magic guitar seeds i got u 🤫🤫🤫 ##fyp ##foryoupage ##foryou ##cnyk ##music ##funny

♬ original sound - cnykmusic

Največji navdih za njegovo glasbeno ustvarjanje je njegovo dekle Vita, ki jo je spoznal po čistem naključju. "Prijatelj me je ob dveh ponoči poklical, naj takoj pridem na en hausič, kjer sem spoznal in se takoj zatreskal v punco, ki je sedela tam. Od prvega dne pa vse do sedaj so čustva povezana z njo gorivo za vse moje najljubše pesmi. Od najbolj depresivnih časov in sovraštva do najljubših trenutkov," nam svoje občutke izpove tekmovalec bele ekipe.

Bor je tako iz svoje najtežje izkušnje potegnil nekaj čudovitega, zato ima za vse, ki se kdaj počutijo na tleh, tole sporočilo: ”Ko se pogledaš v ogledalo, ne glej svojega odseva, ampak glej nekaj večjega. Vsak živi le enkrat zato bodi sam svoja inspiracija da preživiš udarce, se pobereš in narediš nekaj iz sebe.”

Vse Borove potegavščine si lahko ogledate na Joonglinem Youtube kanalu. Obilica smeha je zagotovljena!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.