Magazin > Joonglaa
1400 ogledov

Mladi slovenski zvezdnik: "Počutil sem se kot prazna vrečka"

IG: Bor Zagoričnik
Bor Zagoričnik je za ekipo Joongle spregovoril o njegovi najtežji izkušnji v življenju. Preberite, kaj se je zgodilo in kako jo vsakodnevno premaguje …

Coolfotrova ekipa v šovu Joonglaa star trenutno šteje 3 člane, med njimi tudi simpatičnega Bora Zagoričnika, ki si je v drugi epizodi s svojim vetričkom priboril imuniteto pred izpadom. Kljub temu, da med svojimi sotekmovalci velja za neoporečnega zabavljača, pa Boru v življenju ni bilo vedno z rožicami postlano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To je Bor. Bor vsako sekundo svojega prostega časa porabi za ustvarjanje glasbe, v kateri malo repa in malo poje, kdaj pa se odloči da iz naključnih zvokov naredi tehno. Rad nasmeji ljudi okoli sebe, pa tudi če sam sebi naredi popolno blamažo. Na platformo Youtube je začel objavljati smešne videe že leta 2011. Kasnjeje je začel objavljati akrobatiko in raziskovanje zapuščenih krajev. Po zlomu noge pa sta Boru ostala le še smeh in glasba. Živi se le enkrat, česar se Bor zaveda, zato uživa v vsakem trenutku in se ne ozira na ostale. 🌟👏🏻 Je Bor tvoj favorit? ☺️🥳 Povej nam v komentarjih! #joonglaastar #pustipecat #postanizvezda

A post shared by Joonglaa (@joonglaa) on

Tekmovalec CF teama je bil namreč nekoč obetaven akrobat: "Leta dolgih treningov na trampolinu so me naredila v precej sposobnega akrobata, na tem sem si gradil kariero, pridobival sponzorstva," nam zaupa. Vse pa se je spremenilo, ko se je ponesrečil in si zlomil nogo, kar označi za najtežjo preizkušnjo v svojem življenju. "Po odprtem zlomu noge, več slabih novicah in veliko prejokanih potovanj iz bolnišnice, sem razumel, da je ves trud zaman, in da je takrat edina stvar, v kateri sem bil res dober, izginila," se spomnija Bor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I want to live forever, cuz i want to stay here with you

A post shared by Bor | CNYK 🎵 (@borzagoricnik) on

"Počutil sem se kot prazna vrečka iz Mercatorja, ki jo samo veter piha sem in tja," opiše najtežje trenutke v svojem življenju. Vseeno pa ni obupal in se je odločil, da ga žalost ne bo pokopala. Rešitev za svoje težave je namreč našel v glasbi. "Veliko borb sem imel sam s sabo, da sem lahko sploh gledal naprej in probal doseči kaj več. Ker sem toliko časa preživel sam, sem se naučil, kako lahko tudi najbolj žalostne trenutke spremenim v svoje veselje, če jih izrazim skozi pesem, melodijo, besedilo … Ko se kdaj počutim žalosten, nepomemben ali napačen, se kot za tovarniški trak usedem za računalnik in pišem pesmi."

@borcnyk

If you need a plug for them magic guitar seeds i got u 🤫🤫🤫 ##fyp ##foryoupage ##foryou ##cnyk ##music ##funny

♬ original sound - cnykmusic

Največji navdih za njegovo glasbeno ustvarjanje je njegovo dekle Vita, ki jo je spoznal po čistem naključju. "Prijatelj me je ob dveh ponoči poklical, naj takoj pridem na en hausič, kjer sem spoznal in se takoj zatreskal v punco, ki je sedela tam. Od prvega dne pa vse do sedaj so čustva povezana z njo gorivo za vse moje najljubše pesmi. Od najbolj depresivnih časov in sovraštva do najljubših trenutkov," nam svoje občutke izpove tekmovalec bele ekipe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vita Naglič (@vita_naglic) on

Bor je tako iz svoje najtežje izkušnje potegnil nekaj čudovitega, zato ima za vse, ki se kdaj počutijo na tleh, tole sporočilo: ”Ko se pogledaš v ogledalo, ne glej svojega odseva, ampak glej nekaj večjega. Vsak živi le enkrat zato bodi sam svoja inspiracija da preživiš udarce, se pobereš in narediš nekaj iz sebe.”

Vse Borove potegavščine si lahko ogledate na Joonglinem Youtube kanalu. Obilica smeha je zagotovljena!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.