"Mladi žaganja še niso pozabili"

Foto: Darja Štravs Tisu
Foto: Darja Štravs Tisu
Pevec Omar Naber te dni predstavlja svoj novi singel Parfum, ki je nastal v Londonu, premiero pa je doživel na odru Misije Evrovizije.
Oglej si celoten članek

Omarjev Parfum je nastal med petmesečnim obiskom Londona, kjer je naš pevec še bolj izpilil svoj glasbeni talent. Redno se je udeleževal Open Mic dogodkov, kjer se je predstavljal angleški publiki in jo poskušal osvojiti. "Na Open Mic festivalih sem pel redno in z veseljem. Začetek je bil težak, vendar ko se sčasoma privadiš na tako zahtevno angleško publiko, ki od tebe vedno zahteva samo maksimum, je to samo vzpodbuda, ki te žene naprej," nam je zaupal Omar in dodal, da je imel v petih mesecih v Londonu kar 34 nastopov.

Vmes pa je našel tudi čas za ustvarjanje nove skladbe, ki je dobila naslov Parfum. Premierno jo je predstavil pred enim tednom na Misiji Evroviziji, zdaj pa jo pošilja še na radijske postaje. "Dosedanji odzivi so fantastični, predvsem pri mladih, ki so pokazali, da žaganja še niso pozabili, da ga pravzaprav celo pogrešajo," pravi Omar. Parfum je delil tudi z nami, slišite pa ga lahko tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.