Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

"Mladi žaganja še niso pozabili"

Omar Naber Darja Štravs Tisu
Pevec Omar Naber te dni predstavlja svoj novi singel Parfum, ki je nastal v Londonu, premiero pa je doživel na odru Misije Evrovizije.

Omarjev Parfum je nastal med petmesečnim obiskom Londona, kjer je naš pevec še bolj izpilil svoj glasbeni talent. Redno se je udeleževal Open Mic dogodkov, kjer se je predstavljal angleški publiki in jo poskušal osvojiti. "Na Open Mic festivalih sem pel redno in z veseljem. Začetek je bil težak, vendar ko se sčasoma privadiš na tako zahtevno angleško publiko, ki od tebe vedno zahteva samo maksimum, je to samo vzpodbuda, ki te žene naprej," nam je zaupal Omar in dodal, da je imel v petih mesecih v Londonu kar 34 nastopov.

Vmes pa je našel tudi čas za ustvarjanje nove skladbe, ki je dobila naslov Parfum. Premierno jo je predstavil pred enim tednom na Misiji Evroviziji, zdaj pa jo pošilja še na radijske postaje. "Dosedanji odzivi so fantastični, predvsem pri mladih, ki so pokazali, da žaganja še niso pozabili, da ga pravzaprav celo pogrešajo," pravi Omar. Parfum je delil tudi z nami, slišite pa ga lahko tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.