Mmm, Tara, to obleko bi strgali s tebe!

Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story Foto: Mediaspeed Story
Znane Slovenke so včeraj dokazale, koliko glamurja premorejo ...
Oglej si celoten članek

Včeraj je deseto obletnico izdaje praznovala slovenska različica revije Story, ki je visoki jubilej v družbi znanih Slovenk in Slovencev obeležila na glamurozni zabavi v Cankarjevem domu. In čeprav se našim znanim pogosto očita, da se ne znajo obleči dogodku primerno, so sinoči dokazali, da jim večerna oprave niso tuje, saj se je rdeča preproga šibila od večernih toalet, bleščic, dekoltejev, perja in popolno naličenih obrazov.

Magazin Tara Zupančič: Takšna mačeha je Tomijevim otrokom

Tokrat so naše zvezdnice opravile z odliko, rezultat pa si lahko ogledate v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 03:14 16. November 2018.

    Anja Jenko pač ne more iz svoje kože - enkrat k***a, vedno k***a. Hčerka Ribič je pa malce sfalila slog...

  • 11:39 14. November 2018.

    Ko tak naslov napiše ženska, odpadejo zadnji dvomi.... Anin Fetiš, ni kaj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.