Magazin > VIP
23186 ogledov

Tara Zupančič: Takšna mačeha je Tomijevim otrokom

Tara Zupančič Saša Despot
Po koncu televizijske sezone si bo Tara Zupančič privoščila mesec dni ob morju.

"Junija imam še nekaj obveznosti, potem pa si bom privoščila kar kakšen mesec dni na morju, če bo šlo. Najprej pa me čaka še nekaj dela," pravi Tara Zupančič. Tara je namreč tudi umetnica, ki deluje pod znamko Varishana. Njene ročno porisane in unikatne porcelanaste skodelice so se že dobro prijele med naročniki, pred kratkim pa se je lotila novega projekta. S prijateljema izdeluje torbe za prenosnike, denarnice in ostale produkte iz odpadnega materiala, gre torej za reciklažo, izdelke pa šivajo težko zaposljivi in invalidi. Tara pravi, da ji je celotna zgodba pisana na kožo. 

Tara Zupančič Magazin Tara Zupančič: V nekaj mesecih izgubila tri prijatelje

Vsestranska lepotica svoje življenje sicer lepo prepleta tudi z ljubeznijo do rok zvezdnika Tomija Megliča, ki je svetlolaskin najljubši kritik: "Spremlja oddajo, v prvi vrsti zaradi mene, saj ga ples verjetno ne bi toliko zanimal. A, ko je začel gledati, ga je res pritegnilo, sploh sodniški komentarji. Poleg tega je moja konstruktivna kritika. Skoraj vsako nedeljo, ko pridem domov, me pričaka, da pokomentirava oddajo. Vedno pove, kaj mu je kul in kaj ne. Je res oseba, ki je zelo iskrena, hkrati pa je v šov biznisu že nekaj časa, tako da so mu stvari jasne." Pa tudi Tomi kdaj zapleše? "Včasih malo zamiga in super mu gre, sem prav presenečena," v smehu izda Tara.

Tomi Meglič, Tara Zupančič Magazin Tako sta dopustovala Tara Zupančič in Tomi Meglič

Poleg vseh vlog, od voditeljice, novinarke, podjetnice, umetnice, manekenke, borke za pravice živali, pa ima Tara še eno prav posebno, je namreč mačeha Tomijevima otrokoma Zaku in Nori. In kako se znajde v tej vlogi? "Če sem iskrena, mi je na začetku bilo težko, ker sem edinka in tega nisem vajena. A ko z njimi preživiš več časa in jih spoznaš, vidiš, da sta to dva nova človeka, ki sta prišla v tvoje življenje, tako kot pridejo novi prijatelji. To, da sem zraven, ko odraščata, ima svoj čar. To so le Tomijevi otroci, njegova kri in se super razumemo. Sedaj sta tudi starejše in smo še bolj povezani."

 

Komentarjev 9
  • smejka 21:50 03.junij 2018.

    Lovebites...ne glede na članek, jasno je ,da napadate avtorico članka(ne samo tokrat).Če vas ne bo ona prijavila,bom za to poskrbela jaz.Preberite pravilnik in zakon!!!!

  • colio 17:08 03.junij 2018.

    keš pička, ki je rada v središču pozornosti z znanimi "kao" slovenskimi zvezdniki(Plastinjak,Meglič....)) ;)

  • Lovebites 11:09 03.junij 2018.

    Ej lezbaca fetihova,ti si cist prf.......Vsestranska lepotica?Svetlolasa???A si ti slepa????Vsem nam je jasno,da si retardirana,ampak vseeno toliko prisebna,da objavljas svoje zmazke zato,da mi idioti klikamo.Saj dobis placo od nas,ni pa prijetno,da te bomo morali financirati se,ko bos na psihiatriji.Tvoji zmazki ...prikaži več so odraz tebe.Povedo vse.

Sorodne novice