Magazin > VIP
14400 ogledov

To je najbolj romantična stvar, ki jo je Tomi naredil za Taro

Tomi Meglič, Tara Zupančič Saša Despot
Tako romantični so nekateri naši estradniki ...

Danes je valentinovo, praznik zaljubljencev, nekateri ga sovražijo, drugi obožujejo. Mi pa smo nekaj naših estradnikov in estradnic vprašali, kaj najbolj romantičnega v življenju so podarili ali prejeli od ljubljene osebe. 

Romantični Tomi Meglič

"V stanovanju imam kotiček, kjer rišem in ustvarjam in kamor mi je Tomi nekoč na steno napisal sporočilo in nekaj narisal. O vsebini ne bi, ampak bilo je zelo lepo presenečenje. Lahko pa povem, da ima Tomi tudi talent za risanje, le uporablja ga ne," nam je o svojem slavnem fantu zaupala voditeljica Tara Zupančič, ki pa ima tudi sama navado, da Tomiju po stanovanju pušča ljubeča sporočila. Le ta so glasbeniku tako pri srcu, da jih kar pusti prilepljena in tako jih imata golobčka že polno stanovanje.

Ugrabitev presenečenja za Danico Lovenjak

"Največje presenečenje je bilo zagotovo to, da me je bivši fant nenapovedano odpeljal v Milano.  Prišel me je iskat pred službo s steklenico penine v avtu in mislila sem, da greva v Trst na aperitiv, kot sva to ponavadi prakticirala. Ko pa je kar peljal naprej, se mi je posvetilo, da ne greva v Trst. Peljal me je v Milano, kjer sva preživela romantični vikend. Ker nisem imela ničesar s seboj, sva šla v soboto v šoping, edini minus pa je bil ta, da sem dva dni hodila in si ogledovala znamenitosti v visokih petah," nam je zaupala Danica Lovenjak.

Danica Lovenjak | Avtor: Jernej Prelac Jernej Prelac

Slavospev Lili Žagar

Voditelj Marko Potrč je še enkrat dokazal, da vidi samo svojo lepo Lili Žagar: "Za moje pojme je najbolj romantična zadeva, ki jo lahko narediš, da imaš otroka z nekom. Se pravi je itak na prvem mestu Lili in o drugih sploh ne razmišljam. Jaz sem rezerviran za njo in to je to. Midva pa nimava romantike le za valentinovo, ampak jo čisto zares iščeva v vsakdanu. Dostikrat si narediva kakšno romantično zadevo. Nič velikega, ogromno nama pomeni že to, da sva zvečer skupaj in v miru pogledava film. Kaj več niti ne rabiva in na dolgi rok, se mi zdi, je to najlepše. Res pa je, da si žal premalokrat privoščiva kakšen izlet v kino ali večerjo."

lili žagar, marko potrč | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2
  • Lovebites 17:12 14.februar 2018.

    Se pravi,da Danica svoje mascobne obloge se kar prodaja po Italiji.Je pa vsaj diskretna,oziroma poskusa biti.Je ze nekako javna skrivnost.Bljak,debela zamascena prostitutka.

  • Fenix Ariel 11:08 14.februar 2018.

    Bolniki

Sorodne novice