Množične odpovedi na Pop TV? Tako govorice komentira legendarna voditeljica

Foto: Anže Petkovšek POP TV
Foto: Anže Petkovšek POP TV
Kaj je bilo jabolko spora, za zdaj še ni znano.
Oglej si celoten članek

S Pop TV-ja naj bi po neuradnih informacijah te dni odšlo kar nekaj novinarskih imen, med njimi naj bi bila tudi dolgoletna urednica in voditeljica oddaje Preverjeno, ki pa je za zurnal24.si svoj odhod s televizije že zanikala. "Za zdaj ostajam urednica in voditeljica oddaje Preverjeno," je povedala Alenka Arko.

Odpoved naj bi šefom na mizo položile tudi nekatere novinarke rubrike Pop In, ki je del osrednje informativne oddaje 24 ur. Vprašanja, kaj se dogaja na Pop TV, smo že posredovali njihovi PR službi. "Prihodi in odhodi zaposlenih so tudi v naši medijski hiši, kot vseh ostalih podjetjih, del normalnega poslovnega procesa. To seveda velja tudi za naša informativna uredništva, v katerih smo v zadnjem letu zaposlili kar nekaj novih sodelavcev, hkrati pa nekateri odhajajo tudi novim kariernim izzivom naproti," je uraden odgovor Pro Plusa. Še posebej pa poudarjajo, da Alenka Arko vsekakor ostaja voditeljica in urednica oddaje Preverjeno, kot je povedala tudi sama. 

Imen sicer ne želijo razkrivati, po neuradnih podatkih naj bi jih zapustili vsaj trije sodelavci. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 11:42 11. Oktober 2022.

    Vabi NORA 24 tam je za lenuhe in STREMUHE

  • 11:40 11. Oktober 2022.

    Vabi NORA 24,TAM JEZA LENUHE IN STREMUHE

  • 18:15 10. Oktober 2022.

    To ni RTV kjer je mobing,če koga odpustijo!! Zato pa je na RTV že več kot 2200 zaposlenih ,ker kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.