Moda na Žurnalovi zabavi

Foto: Žurnal24 (Foto: ) Foto: Žurnal24 Jelena Kovačevič Foto: Žurnal24 Barbara Žgajner Tavš Foto: Žurnal24 Tanja Žagar in Stevo Pavlovič Foto: Žurnal24 Hermina Kovačič Foto: Žurnal24 Marta Kos Foto: Žurnal24 Iva Strnad Foto: Žurnal24 Primož Ulaga Foto: Žurnal24 Saša Mrak Foto: Žurnal24 Boris Popovič Foto: Žurnal24 Maja Kljun Foto: Žurnal24 Nada Krivokapić Črešnik Foto: Žurnal24 Katarina Benček, Doroteja Premužič Foto: Žurnal24 Patrick Vlačič Foto: Žurnal24 Ljudmila Novak
Zabava desetletja je pritegnila mnoge estradnike in medijske osebnosti. Nekateri so se za zabavo še posebej uredili, drugi pa si z videzom preprosto niso belili glave. Oglejte si jih v galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.