Modna policija, na pomoč! Zvezdnica obula najgrše čevlje vseh časov

Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price Foto: Profimedia Katie Price
Če ste med tistimi, ki se zgražajo že nad crocsi, potem tega raje ne glejte.
Oglej si celoten članek

Britanska seks bomba Katie Price spada med najbolj kontroverzne zvezdnice, saj vsako leto šokira z novimi plastični operacijami. "Plastike" pa ne obožuje le za osvežitev svojega videza, temveč se je te dni pojavila tudi v najgrših čevljih, kar jih svet premore. To so legendarni Crocsi, a ne navadni, pač pa z visoko peto. Če bi modna policija delila kazni, bi za tole zagotovo dodelili zaporno kazen. Se strinjate? 

Sicer pa čevlji prav nič ne motijo njenega mladega ljubimca Carla Woodsa, ki ji z veseljem dela družbo med počitnicami na Tajskem.  
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:06 4. December 2022.

    Vse za samopromocijo. Če bi obula normalne čevlje, je ne bi nihče opazil.

  • 14:04 4. December 2022.

    Verjetno je res najgrša obutev kar jo ženska lahko natakne na noge, ampak za njo je verjetno najpomembneje to, da …

  • 13:30 4. December 2022.

    Človeku gre na bruhanje, ko vidiš, kako se nekateri "slavni" oblačijo in obuvajo! Saj so hujši od najslabšega klošarja! Ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.