Magazin > VIP
5295 ogledov

Modna policija, na pomoč! Zvezdnica obula najgrše čevlje vseh časov

Katie Price
1/4
Profimedia
Če ste med tistimi, ki se zgražajo že nad crocsi, potem tega raje ne glejte.

Britanska seks bomba Katie Price spada med najbolj kontroverzne zvezdnice, saj vsako leto šokira z novimi plastični operacijami. "Plastike" pa ne obožuje le za osvežitev svojega videza, temveč se je te dni pojavila tudi v najgrših čevljih, kar jih svet premore. To so legendarni Crocsi, a ne navadni, pač pa z visoko peto. Če bi modna policija delila kazni, bi za tole zagotovo dodelili zaporno kazen. Se strinjate? 

Sicer pa čevlji prav nič ne motijo njenega mladega ljubimca Carla Woodsa, ki ji z veseljem dela družbo med počitnicami na Tajskem.  
 

Komentarjev 4
  • munja 14:06 04.december 2022.

    Vse za samopromocijo. Če bi obula normalne čevlje, je ne bi nihče opazil.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 14:04 04.december 2022.

    Verjetno je res najgrša obutev kar jo ženska lahko natakne na noge, ampak za njo je verjetno najpomembneje to, da je za to plastiko mastno plačala (Katy Price, ha, ha...), pa še kompatibilna je z njeno plastik fantastik podobo... Sicer ...prikaži več pa, če ji je vse to res tako cool, ne vem zakaj potem "retušira" vse svoje privat fotke, ker takole bog ne daj, da v temi kje pri britof srečaš. Sicer bi pa mene bolj skrbelo kaj ima pod podstrešjem skrito njen fant, ki sicer tako na daleč deluje dokaj normalno!?

  • Svobodnež 13:30 04.december 2022.

    Človeku gre na bruhanje, ko vidiš, kako se nekateri "slavni" oblačijo in obuvajo! Saj so hujši od najslabšega klošarja! Ampak - so IN!

Sorodne novice