Magazin > VIP
8508 ogledov

Britanska starleta v neznosnih bolečinah

katie price
1/6
Profimedia
Katie Price se je v Turčiji spet ulegla pod nož.

Britanska starleta Katie Price se je spet ulegla pod nož. Tudi tokrat je na lepotni poseg odpotovala v Turčijo, kjer so ji z maščobo preoblikovali zadnjico, brado in ustnice ter dvignili veke, privoščila pa si je tudi liposukcijo na nogah, hrbtu in pod rebri.

42-letnica je priznala, da so bolečine neznosne in da je mislila, da bo umrla, ker je med posegi izgubila veliko krvi, kljub temu upa, da bodo lahko na njenem telesu v naslednjih petih letih izvedli še več posegov. "Zatečena je in polna modric, kljub temu pa pravi, da je srečna in da se počuti kot stara dobra Katie,“ je Sun povedal vir.

Katie sedaj čaka strogi počitek. Leži lahko le na hrbtu s privzdignjenimi nogami. Zdravniki so ji svetovali transfuzijo krvi, a je odklonila, ker se boji, da bi se okužila s covidom-19. 

Katie se ne spominja, koliko lepotnih posegov je že imela. Pravi, da so ji vsaj 12-krat popravili dojke, botoks pa na njenem obrazu sploh ne deluje več, saj ga uporablja že od svojega 30 leta.

Komentarjev 1
  • Isela_Hodges 11:22 07.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦