Magazin > VIP
920 ogledov

Katie Price se je pokazala brez ličil

Katie Price
Britanska starleta je znana po številnih lepotnih posegih.

Katie Price je obsedena z lepotnimi posegi. Ker so ti na Otoku zelo dragi, se starleta redno vrača v Turčijo, kjer so ji lani z maščobo preoblikovali zadnjico, brado in ustnice ter dvignili veke, privoščila pa si je tudi liposukcijo na nogah, hrbtu in pod rebri. Starleta je povedala, da botoks na njenem obrazu ne deluje več, ker ga uporablja že od 30. leta, njene dojke pa so kirurgi popravljali že 12-krat. Bila pa je tudi že na najmanj petih liftingih obraza ...

"Pri osebah, ki imajo redne lepotne posege, to pomeni povečano verjetnost za nastanek komplikacij, med drugim tudi sepse, ki lahko, če je ne zdravijo, vodi v smrt,“ je povedal lepotni kirurg Marko Ho Asjoe in dodal, da zvezdnici odsvetuje nove operacije, saj je bila že tolikokrat pod narkozo, da je ta za njo že lahko nevarna, saj prepogosta anestezija lahko uniči ali poškoduje možganske celice.

Katie posegov ne skriva. Že večkrat je objavila fotografije iz bolnišnice in svoje modrice po operacijah. Kako je njen obraz brez ličil videti po vseh teh posegih, je sedaj pokazala na Instagramu. 

katie price | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.