Modni nasveti za silvestrsko noč

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Modna novinarka in stilistka Louise Roe poudarja, da za silvestrovo ne smete pretiravati, saj verjame v pregovor manj je več.
Oglej si celoten članek

Znana stilistka in TV-voditeljica Louise Roe meni, da veliko žensk zgreši s svojo božično in silvestrsko garderobo, saj mnoge pretiravajo z bleščicami. Pravi, da je bolje, če se malo omejimo. "Nikar ne pretiravajte. Vem, da je mamljivo med prazniki dodati čim več bleščic, a poskušajte jih omejiti. Namesto male mini oblekice si raje oblecite vpadljive hlače z visokim pasom in top s tričetrtinskimi rokavi. S to opravo boste zelo šik," svetuje Louise.

Prikupna modna poznavalka pa ne razmišlja samo o silvestrski opravi, temveč tudi o modi, ki nas bo spremljala v prihodnjem letu. In kakšne so njene napovedi? "Čipke, usnje, krila v obliki črke A ... to bo vladalo prihodnje leto." Sicer pa se tudi Louise zgleduje po nekaterih zvezdnicah; najljubše so ji Miranda Kerr, Kate Bosworth in Olivia Palermo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.