Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Modni nasveti za silvestrsko noč

Louise Roe FameFlynet
Modna novinarka in stilistka Louise Roe poudarja, da za silvestrovo ne smete pretiravati, saj verjame v pregovor manj je več.

Znana stilistka in TV-voditeljica Louise Roe meni, da veliko žensk zgreši s svojo božično in silvestrsko garderobo, saj mnoge pretiravajo z bleščicami. Pravi, da je bolje, če se malo omejimo. "Nikar ne pretiravajte. Vem, da je mamljivo med prazniki dodati čim več bleščic, a poskušajte jih omejiti. Namesto male mini oblekice si raje oblecite vpadljive hlače z visokim pasom in top s tričetrtinskimi rokavi. S to opravo boste zelo šik," svetuje Louise.

Prikupna modna poznavalka pa ne razmišlja samo o silvestrski opravi, temveč tudi o modi, ki nas bo spremljala v prihodnjem letu. In kakšne so njene napovedi? "Čipke, usnje, krila v obliki črke A ... to bo vladalo prihodnje leto." Sicer pa se tudi Louise zgleduje po nekaterih zvezdnicah; najljubše so ji Miranda Kerr, Kate Bosworth in Olivia Palermo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.