Modni spopad prvih dam Amerike

Foto: Reuters prvi dami Foto: Reuters prvi dami
Drugo soočenje predsedniških kandidatov ZDA, Baracka Obame in nekdanjega guvernerja Mitta Romneya, sta začinili prvi dami, ki sta se spopadli v modnem dvoboju. Kateri rožnata bolje pristaja?
Oglej si celoten članek

Predvolilno predsedniško tekmo v ZDA sta začinili prvi dami, Michelle Obama in Ann Romney, ki sta se na drugem predsedniškem soočenju svojih soprogov pojavili v živo rožnatih oblekah. Prva je rožnat kostim kombinirala z elegantno biserno ogrlico in kratkim suknjičem, druga pa si je pri izbiri nakita privoščila nekoliko več – opaznejša turkizna ogrlica in niz zapestnic se sicer ne ujemajo, a vseeno pustijo trendovski vtis. Modni kritiki pa Ann očitajo predvsem to, da je pisan jopič, ki ga je nosila na začetku soočenja, hitro slekla in s tem razgalila roke. Po tem, ko sta se na soočenju obe pojavili v rožnatem, javnost ugiba, ali sta se prvi dami za opazen odtenek odločili v duhu rožnatega oktobra, ki ga zaznamuje boj proti raku na dojkah.

Kateri bolje pristaja?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:59 18. Oktober 2012.

    Vsekakor bolj paše gospe Obama

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.