"Mogoče bom z leti vse bolj za ljubljenje"

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Mladi kanadski pevec, ki je trenutno v zvezi s pevko Seleno Gomez, meni, da polnoletnost nanj ne bo vplivala kot na človeka, se bodo pa z leti morda spremenile stvari, o katerih poje.
Oglej si celoten članek

Najstniški pop idol Justin Bieber, ki bo marca dopolnil 18 let, verjame, da ga polnoletnost ne bo spremenila kot človeka. "Ne bom se trudil postati takšen, kot bi ljudje pričakovali od mene, ali da bi začel hoditi na zabave, kjer bi me videli z alkoholom," je povedal.

In čeprav so droge, seks in rock'n'roll odličen recept za uspeh številnih glasbenikov, mladi pevec ne namerava ubrati te poti. "Ne želim začeti peti o seksu, drogah ali psovkah. Sem za ljubezen in mogoče bom z leti tudi vse bolj za ljubljenje. Vendar si želim biti nekdo, ki ga vsi spoštujejo," je mladi pevec razkril svoje načrte. Poleg tega se zaveda, da se mora še veliko naučiti, vendar si, kot pravi, nekega dne želi postati najboljši v svojem poslu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.