Magazin > VIP
5 ogledov

"Mogoče bom z leti vse bolj za ljubljenje"

Selena Gomez Justin Bieber Flynet
Mladi kanadski pevec, ki je trenutno v zvezi s pevko Seleno Gomez, meni, da polnoletnost nanj ne bo vplivala kot na človeka, se bodo pa z leti morda spremenile stvari, o katerih poje.

Najstniški pop idol Justin Bieber, ki bo marca dopolnil 18 let, verjame, da ga polnoletnost ne bo spremenila kot človeka. "Ne bom se trudil postati takšen, kot bi ljudje pričakovali od mene, ali da bi začel hoditi na zabave, kjer bi me videli z alkoholom," je povedal.

In čeprav so droge, seks in rock'n'roll odličen recept za uspeh številnih glasbenikov, mladi pevec ne namerava ubrati te poti. "Ne želim začeti peti o seksu, drogah ali psovkah. Sem za ljubezen in mogoče bom z leti tudi vse bolj za ljubljenje. Vendar si želim biti nekdo, ki ga vsi spoštujejo," je mladi pevec razkril svoje načrte. Poleg tega se zaveda, da se mora še veliko naučiti, vendar si, kot pravi, nekega dne želi postati najboljši v svojem poslu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.