"Moja bivša se verjetno prodaja"

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Matej Drečnik, zmagovalec šova Kmetija išče lastnika, sumi, da se njegovo nekdanje dekle prodaja.
Oglej si celoten članek

Matej Drečnik sumi, da se njegovo bivše dekle Natalija, s katero sta se razšla pred dobrim tednom, ukvarja z najstarejšo obrtjo. "Račune ima zablokirane zaradi dolgov, to mi je povedala sama. Šele zdaj vidim, da sem se preveč zaljubil in sploh nisem opazil, kaj se dogaja. Jaz sem bil vedno na kmetiji, ona pa je neprestano hodila naokoli. Ne vem, od kod ji denar. Vozi audija za 20 tisoč evrov, hodi po trgovinah, že nekaj let ne hodi v službo ... Od česa potem živi? Celo denar mi je zmanjkal v hiši. Sicer ne bom trdil, da je bila ona. Njeni niso premožni, to vem. Cele dneve poslušam samo laži, jaz te osebe ne poznam. Sram me je povedati, na kakšen način si služi denar," nam je izdal Matej. Na vprašanje, ali se Natalija prodaja, pa je odgovoril: "Nekaj od tega zagotovo mora biti, to so mi potrdili tudi drugi."


"Posvetovala se bom z odvetnikom"

Matejevo izjavo smo preverili pri Nataliji, ki na obtožbe odgovarja: "Nimam kaj komentirati. To se mi zdi podlo in bolno od njega. Že včeraj mi je poslal štirideset sporočil in mi grozil z novinarji. Te novinarske vojne in teh bolnih izjav se ne grem več. Ne vem, kdaj naj bi se prodajala za denar, če sem bila neprestano pri njemu. Tega ne bom dovolila, posvetovala se bom z odvetnikom. Kuhala sem mu in prala, on bo pa take izjave dajal ven in to samo zato, ker sem za Leo povedala, da me je motilo njegovo druženje s prijatelji," nam je zaupala Natalija. Razkrila pa je tudi, da res ima dolg, tako kot to trdi Matej: "Sama sem mu povedala, da sem se leta 2005 vpisala na šolo preko zavoda in ker šole nisem naredila, moram zavodu vrniti 1.800 evrov. V življenju nisem imela kredita, saj delam v gostinstvu za minimalno plačo."

"Bolje, da sem za zdaj sam"

Za revijo Lea je v intervjuju Natalija med drugim povedala, da sta se z Matejem razšla, ker naj bi popival in jo varal, ona pa je skrbela za gospodinjstvo. Trenutno najslavnejši kmet v Sloveniji na te obtožbe odgovarja: "To so laži. Če bi popival, ne bi imel urejene kmetije. Imam kure, ovce, krave, za živali moram skrbeti, ne pa da bom hodil okoli. Obiske imam, saj sem še vedno hvaležen vsem, ki so glasovali zame in so vedno dobrodošli na kmetiji, sam pa spijem le kakšen kozarček, vendar nikoli čez dan. Vsakemu rade volje razkažem kmetijo, tako ženskam kot moškim," pravi Matej in dodaja, da upanja na obnovitev zveze z Natalijo ni več: "Po takih lažeh nima smisla. Za rojstni dan mi ni dala niti darila. Bolje, da sem za zdaj sam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 08:35 26. Maj 2012.

    takle butelj si ne zasluži da ga katera zaradi česa drugega kot denarja sploh pogleda..kaj si pa domišlja, kmetijo je …

  • 06:38 24. Maj 2012.

    matej mi te poznamo in vemo da si lažnivec na kvadrat.s takimi izjavami mogoče lahko naserješ nekoga ki živi v …

  • 19:22 23. Maj 2012.

    Ne vem zakaj temu človeku ne morem vrjet ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.