Moja briljantna ločitev pod zvezdami

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Kaj se zgodi, ko žena izve, da jo mož vara, hči pa se bo kmalu odselila od doma, si lahko ob 20.30 na Ljubljanskem gradu pod zvezdami ogledate v monokomediji Moja briljantna ločitev.
Oglej si celoten članek

Angela (Irena Mihelič) nekega lepega dne, ko se mož vrne s "službenega" potovanja, začuti, da je njun zakon že leta čustveno mrtev. Od moža izve, da so bila njegova službena potovanja krinka za ljubezenske pobege k njegovi mladi eksotični ljubici Rozi. Ko ji hči Vanesa naznani še, da se bosta s fantom Dinom Pekličem odselila v skupno stanovanje, ima družinskih novic enostavno dovolj ...

Besedilo monokomedije Moja briljantna ločitev avtorice Geraldine Aron ponuja po tematski in uprizoritveni plati to, kar publika danes v gledališču išče – ljubezensko tematiko s ščepcem tragike, seksualne avanture, zdravniške zadrege, tragikomične družinske situacije, spomine na zakonsko življenje.

Cena vstopnice je od 13,5 evra do 15 evrov. V primeru slabega vremena bo nadomestni termin 2.9. 2011 na Ljubljanskem gradu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.