Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

Moja briljantna ločitev pod zvezdami

Moja brilijantna ločitev Arhiv organizatorja
Kaj se zgodi, ko žena izve, da jo mož vara, hči pa se bo kmalu odselila od doma, si lahko ob 20.30 na Ljubljanskem gradu pod zvezdami ogledate v monokomediji Moja briljantna ločitev.

Angela (Irena Mihelič) nekega lepega dne, ko se mož vrne s "službenega" potovanja, začuti, da je njun zakon že leta čustveno mrtev. Od moža izve, da so bila njegova službena potovanja krinka za ljubezenske pobege k njegovi mladi eksotični ljubici Rozi. Ko ji hči Vanesa naznani še, da se bosta s fantom Dinom Pekličem odselila v skupno stanovanje, ima družinskih novic enostavno dovolj ...

Besedilo monokomedije Moja briljantna ločitev avtorice Geraldine Aron ponuja po tematski in uprizoritveni plati to, kar publika danes v gledališču išče – ljubezensko tematiko s ščepcem tragike, seksualne avanture, zdravniške zadrege, tragikomične družinske situacije, spomine na zakonsko življenje.

Cena vstopnice je od 13,5 evra do 15 evrov. V primeru slabega vremena bo nadomestni termin 2.9. 2011 na Ljubljanskem gradu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.