Mojci ni uspelo, to so na njen nastop rekli žiranti

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Mojca ni prišla v naslednji krog. To so po njenem nastopu povedali žiranti.
Oglej si celoten članek

Mojca Fajs, nekdanja kandidatka šova The Biggest Loser, se je sedaj preizkusila še v šovu Nova zvezda Slovenije. Zapela je pesem Irene Vrčkovnik, Santa Maria, a se z njo ni uvrstila v naslednji krog. Žiranti so bili njenemu petju sicer naklonjeni.

"Bravo, bravo, material je, talent je. /.../  Za veliki oder pa še ni, ampak delaj. Ker glas je na neki način zanimiv," je povedala Nuška Drašček, Tomaž Mihelič pa je dejal: "Mislim, da te čaka še ogromno dela. Zelo veliko, veliko, veliko dela. Samozavest si zdaj pridobila z novo podobo, kar je odlično." Mihelič je na koncu še pripomnil, da je prepričan, da Mojca še nekaj časa ne bo potonila v pozabo. 

Kandidatka je pred nastopom povedala, da se je v glasbeni šov prijavila, ker zelo rada poje, kar je pokazala že v šovu The Biggest Loser Slovenija, po izpadu pa je izjavila: "Ponosna sem nase, čeprav nisem prišla naprej. Vem, da bom iz sebe nekaj naredila. Odhajam z dvignjeno glavo."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.