Magazin > VIP
4651 ogledov

Mojci ni uspelo, to so na njen nastop rekli žiranti

mojca fajs Planet TV
Mojca ni prišla v naslednji krog. To so po njenem nastopu povedali žiranti.

Mojca Fajs, nekdanja kandidatka šova The Biggest Loser, se je sedaj preizkusila še v šovu Nova zvezda Slovenije. Zapela je pesem Irene Vrčkovnik, Santa Maria, a se z njo ni uvrstila v naslednji krog. Žiranti so bili njenemu petju sicer naklonjeni.

"Bravo, bravo, material je, talent je. /.../  Za veliki oder pa še ni, ampak delaj. Ker glas je na neki način zanimiv," je povedala Nuška Drašček, Tomaž Mihelič pa je dejal: "Mislim, da te čaka še ogromno dela. Zelo veliko, veliko, veliko dela. Samozavest si zdaj pridobila z novo podobo, kar je odlično." Mihelič je na koncu še pripomnil, da je prepričan, da Mojca še nekaj časa ne bo potonila v pozabo. 

Kandidatka je pred nastopom povedala, da se je v glasbeni šov prijavila, ker zelo rada poje, kar je pokazala že v šovu The Biggest Loser Slovenija, po izpadu pa je izjavila: "Ponosna sem nase, čeprav nisem prišla naprej. Vem, da bom iz sebe nekaj naredila. Odhajam z dvignjeno glavo."
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.