Monaška princesa Charlotte Casiraghi pokazala sina

Foto: Profimedia Charlotte Casiraghi Foto: Profimedia Charlotte Casiraghi Foto: Profimedia Charlotte Casiraghi Foto: Profimedia andrea casiraghi, charlotte casiraghi
Družina spet skupaj.
Oglej si celoten članek

V Monaku je pretekli teden potekala dirka F1, ki sta se je udeležila tudi otroka princese Caroline, Andrea in Charlotte. Oba sta s sabo pripeljala svojo družino. Andrea je prišel z ženo Tatiano, dvema sinovoma in hčerko, Charlotte pa s soprogom Dimitrijem Rassamom in sinom Raphaëlom (na posnetku v temni obleki), ki se ji je rodil v zvezi s komikom Gadom Elmalehom.

9-letni Raphaël in 10-letni Sasha sta bila urejena od glave do pet in sta celo prelepi Charlotte ukradla šov.

Princesa ima sicer še enega sina, Balthazarja, ki se je rodil leta 2018. 

Dimitri Rassam je pred kratkim spregovoril o zakonu z lepo princeso. Izustil je tudi kritične besede.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.