Magazin > VIP
8168 ogledov

Mož monaške princese Charlotte o zakonu izustil tudi kritične besede

Dimitri Rassan, princesa Charlotte Profimedia
Charlotte Casiraghi in Dimitri Rassam sta se poročila leta 2019.

Monaška princesa Charlotte Casiraghi in Dimitri Rassam o svojem zasebnem življenju ne govorita pogosto, a je filmski producent za neko francosko televiziji naredil izjemo - tudi zato, ker Libanonec trenutno promovira svoj novi film The Three Musketeers: D'Artagnan.

Par je svojo zvezo dolgo skrival. Leta 2018 je hči princese Caroline svojega izbranca prvič javno predstavila kneževini, eno leto pozneje pa sta po šestih skupnih letih stopila pred oltar. Njuno ljubezen je pred štirimi leti okronalo rojstvo sina Balthazarja

"Podpira me, kar je pomembno. Srečen sem, da imam tako čudovito ženo in otroke," je povedal filmar, ki je v zakon prinesel 12-letno hčerko Daryo, ki se mu je rodila v zakonu z rusko manekenko Masho Novoselova. Charlotte pa ima še enega sina, 9-letnega Raphaëla, ki se ji je rodil v zvezi s komikom Gadom Elmalehom.

Nepričakovano kritičen ...

Rassam se zaveda svoje vloge kot član monaške knežje družine. Zaradi nje je postal bolj znan in za javnost zanimiv. Kot pravi, zelo spoštuje zgodovino družine Grimaldi. "Zelo sem ponosen na svojo ženo," je še dejal, a kritično dodal: "Nekako pa ne želiš, da te to (družina, op.avt.) definira."

Filmski producent razume, da je medijem zanimiv, a poudarja, da želi ohraniti mejo med zasebnim in javnim življenjem. "To ne pomeni, da nimate pravice do informacij. Sem pa mnenja, da je treba meje upoštevati."

Tako Charlotte kot tudi Dimitri sta navezana na svoji materi. Charlotte je očeta izgubila v nesreči z dirkalnim čolnom, ko ji je bilo štiri leta, Dimitri pa je brez očeta ostal pri treh letih. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.