Monaška princesa ni mogla skriti solza

Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet Foto: Profimedia pauline ducruet
Pri 25. letih je uresničila svoje velike sanje.
Oglej si celoten članek

Hčerka princese Stephanie in njenega nedanjega varnostnika Daniela Ducrueta, Pauline, je ta teden predstavila svojo blagovno znamko Alter Designs.

Pauline je že od nekdaj navdušena nad modo. Je redna gostja modnih dogodkov po vsem svetu, modno oblikovanje pa je študirala v Parizu, na Inštitutu Marangoni, in v New Yorku, na sloviti šoli  Parsons School of Design.

Na predstavitev njene prve kolekcije so opazili Paulininega očeta Daniela, prišel je tudi mladenkin brat Louis, njena polsestra Camille, sestrična Charlotte in seveda tudi njena ponosna mama, princesa Stephanie.

Pauline se je na koncu modne revije pokazala v svoji beli kreacije, ki jo je popestrila z detajlom iz jeansa. Jeans in saten sta bila tudi v ospredju njene kolekcije, ki si jo lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:57 22. Junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil …

  • 01:40 22. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 12:40 21. Junij 2019.

    Ljubi bog, čemu vse se že danes reče "modno kreiranje". Pobereš par starih cap, jih šešiješ ali sklamfaš in že …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.