Magazin > Lepota & telo
10190 ogledov

Monaška princesa ni mogla skriti solza

pauline ducruet
1/19
Pri 25. letih je uresničila svoje velike sanje.

Hčerka princese Stephanie in njenega nedanjega varnostnika Daniela Ducrueta, Pauline, je ta teden predstavila svojo blagovno znamko Alter Designs.

Pauline je že od nekdaj navdušena nad modo. Je redna gostja modnih dogodkov po vsem svetu, modno oblikovanje pa je študirala v Parizu, na Inštitutu Marangoni, in v New Yorku, na sloviti šoli  Parsons School of Design.

Na predstavitev njene prve kolekcije so opazili Paulininega očeta Daniela, prišel je tudi mladenkin brat Louis, njena polsestra Camille, sestrična Charlotte in seveda tudi njena ponosna mama, princesa Stephanie.

Pauline se je na koncu modne revije pokazala v svoji beli kreacije, ki jo je popestrila z detajlom iz jeansa. Jeans in saten sta bila tudi v ospredju njene kolekcije, ki si jo lahko ogledate v galeriji.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • Avatar Elizabeth_Heinicke
    Elizabeth_Heinicke 10:57 22.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

  • Avatar Faddianna
    Faddianna 01:40 22.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • Janez_53 12:40 21.junij 2019.

    Ljubi bog, čemu vse se že danes reče "modno kreiranje". Pobereš par starih cap, jih šešiješ ali sklamfaš in že si svetovno znani modni kreator! In potem se še najdejo bukslji, ki iz samega dolgčasa navlečejo te umotvore nase in ...prikaži več paradirajo po ulicah in lokalih. In so "IN"! Tudi meni so prišle solze v oči, ko sem videl to "kolekcijo".