Monaška voščilnica: Strokovnjak opazil sumljive podrobnosti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To naj bi sporočala knezova telesna govorica.
Oglej si celoten članek

Michael Begasse, strokovnjak za kronane glave, ki dogajanje na evropskih dvorih že leta komentira za nemški RTL, je pod drobnogled vzel družinski fotografiji, ki jih je monaški dvor objavil med velikonočnimi prazniki. 

Begasse pravi, da mu je kristalno jasno, kaj želi knez z njimi sporočiti. "On stoji nad svojo družino, dol potiska tako ženo kot sina. Žena, ta močna nekdanja plavalka, sedaj deluje kot miška in tudi hči Gabriella se je pomanjšala tako kot mama. Jacques, prestolonaslednik, pa sedi kot vojak. Najhuje pa je, da tam v kletki oz. košari sedi še velikonočni zajec. Ta fotografija, ki jo je objavil Albert, zelo jasno kaže: Jaz sem v tej hiši močan moški, ti žena delaš težave, otroci pa nimajo večje teže. V Monaku še vedno velja, da prestol deduje moški. Gabriella je starejša, knez bo pa nekoč njen brat," je povedal Begasse in opozoril, da je Charlene na svojem profilu objavilo drugo fotografijo (spodaj). Njena komunikacija s hčerko je na drugem posnetku drugačna in tudi Albert tokrat nanju gleda kot ljubeč oče.

Strokovnjak pravi, da v Monaku ne gredo v koraku s časom. Tudi na božičnih posnetkih družine Charlene vedno sedi pod soprogom. "Fotografije ne kažejo ljubezni in velike sreče," je še pripomnil Begasse.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.