Magazin > VIP
75467 ogledov

Monaška voščilnica: Strokovnjak opazil sumljive podrobnosti

knez albert, princesa charlene Instagram
To naj bi sporočala knezova telesna govorica.

Michael Begasse, strokovnjak za kronane glave, ki dogajanje na evropskih dvorih že leta komentira za nemški RTL, je pod drobnogled vzel družinski fotografiji, ki jih je monaški dvor objavil med velikonočnimi prazniki. 

Begasse pravi, da mu je kristalno jasno, kaj želi knez z njimi sporočiti. "On stoji nad svojo družino, dol potiska tako ženo kot sina. Žena, ta močna nekdanja plavalka, sedaj deluje kot miška in tudi hči Gabriella se je pomanjšala tako kot mama. Jacques, prestolonaslednik, pa sedi kot vojak. Najhuje pa je, da tam v kletki oz. košari sedi še velikonočni zajec. Ta fotografija, ki jo je objavil Albert, zelo jasno kaže: Jaz sem v tej hiši močan moški, ti žena delaš težave, otroci pa nimajo večje teže. V Monaku še vedno velja, da prestol deduje moški. Gabriella je starejša, knez bo pa nekoč njen brat," je povedal Begasse in opozoril, da je Charlene na svojem profilu objavilo drugo fotografijo (spodaj). Njena komunikacija s hčerko je na drugem posnetku drugačna in tudi Albert tokrat nanju gleda kot ljubeč oče.

Strokovnjak pravi, da v Monaku ne gredo v koraku s časom. Tudi na božičnih posnetkih družine Charlene vedno sedi pod soprogom. "Fotografije ne kažejo ljubezni in velike sreče," je še pripomnil Begasse.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.