Mons bo kmalu postal Sheraton

Foto: zivljenje 09.01.14. Mons, Foto: Mons zivljenje 09.01.14. Mons, Foto: Mons
Mednarodno. Hotelska veriga Starwood Hotels & Resorts Worldwide napoveduje odprtje v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Priključitev. Družba Starwood Hotels & Resorts Worldwide je decembra uradno objavila sklenitev pogodbe z lastnikom dozdajšnjega ljubljanskega Hotela Mons, ki se bo mednarodni verigi Starwoodovih hotelov priključil kot Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

114 sob in 3 junior suite

Ta se bo ponašal s 114 sobami, vključno s tremi junior suitami, restavracijo, barom in 850 kvadratnimi metri površin za organizacijo dogodkov in srečanj. Kongresni center bo imel šest konferenčnih dvoran in tri manjše sejne sobe. V hotelu boste lahko našli tudi fitnes, savno in obsežna parkirišča.

Sklenjeno partnerstvo

"Veseli nas, da nam je uspelo skleniti partnerstvo z mednarodno hotelsko verigo Starwood Hotels & Resorts. S podpisom pogodbe orjemo ledino na področju slovenskega hotelirstva. Verjamemo, da se koncept blagovne znamke odlično ujema s poslanstvom našega hotela," je komentiral Jože Anderlič, lastnik in direktor Kranjske investicijske družbe in lastnik zdajšnjega Hotela Mons.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.