Magazin
41 ogledov

Mons bo kmalu postal Sheraton

zivljenje 09.01.14. Mons, Foto: Mons zivljenje 09.01.14. Mons, Foto: Mons
Mednarodno. Hotelska veriga Starwood Hotels & Resorts Worldwide napoveduje odprtje v Sloveniji.

Priključitev. Družba Starwood Hotels & Resorts Worldwide je decembra uradno objavila sklenitev pogodbe z lastnikom dozdajšnjega ljubljanskega Hotela Mons, ki se bo mednarodni verigi Starwoodovih hotelov priključil kot Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

114 sob in 3 junior suite

Ta se bo ponašal s 114 sobami, vključno s tremi junior suitami, restavracijo, barom in 850 kvadratnimi metri površin za organizacijo dogodkov in srečanj. Kongresni center bo imel šest konferenčnih dvoran in tri manjše sejne sobe. V hotelu boste lahko našli tudi fitnes, savno in obsežna parkirišča.

Sklenjeno partnerstvo

"Veseli nas, da nam je uspelo skleniti partnerstvo z mednarodno hotelsko verigo Starwood Hotels & Resorts. S podpisom pogodbe orjemo ledino na področju slovenskega hotelirstva. Verjamemo, da se koncept blagovne znamke odlično ujema s poslanstvom našega hotela," je komentiral Jože Anderlič, lastnik in direktor Kranjske investicijske družbe in lastnik zdajšnjega Hotela Mons.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.