Monty Python se vrača

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia
Vrnitev kultne ekipe Monty Python. Absolutely Anything bo naslov novega filma, ki ga začnejo snemati spomladi.
Oglej si celoten članek

Od zadnjega filma ekipe Monty Python (The Meaning of Life) je minilo skoraj 30 let. Scenarij za prihajajoči znanstvenofantastični film, ki napoveduje vrnitev legendarne ekipe komedijantov, pa sta pisca Terry Jones in Gavin Scott pilila kar 20 let. Absolutely Anything bo vseboval klasični montypythonski humor, tokrat pa bodo v film vnesli tudi animacijo. Snemanje naj bi se začelo spomladi, kje drugje kot v Veliki Britaniji.

Robin Williams kot pes

Originalno šesterico, ki je premikala meje "dovoljenega" humorja, so sestavljali Terry Gillian, Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones, Graham Chapman in najbolj medijsko izpostavljeni John Cleese, ki so ga leta 2005 britanski komedijanti uvrstili na drugo mesto največjih komikov vseh časov. Pri filmu pa bo sodeloval tudi ameriški igralec Robin Williams, ki bo posodil glas psu Dennisu.

Zadnji film leta 1983

TV serija Monty Python's Flying Circus se je na malih zaslonih (BBC) vrtela od leta 1969 do leta 1974, posneli pa so tudi pet filmov: And Now for Something Completely Different (1971), Monty Python and the Holy Grail (1974), Monty Python's Life of Brian (1979). Monty Python Live at the Hollywood Bowl (1982) in že prej omenjeni Monty Python's The Meaning of Life (1983).





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.