Morebitna kandidatka za predsednico RS draži v vlogi Sharon Stone

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Vroči posnetki!
Oglej si celoten članek

Kandidaturo na predsedniških volitvah je med drugim napovedala tudi psihoanalitičarka in doktorica filozofije Nina Krajnik, ki pa se poslužuje politične kampanje, kakršne v Sloveniji še nismo imeli, pa čeprav smo videli že marsikaj.  Na Twitterju volilce draži v vlogi Sharon Stone iz legendarnega Prvinskega nagona in z razkrečenimi nogami podaja svoje volilne slogane, kot so: "Singularnost presega spol" in "Singularnost presega levo in desno".

Predsednica za vse, kot je njen slogan, pa je razveselila tudi s kultnim posnetkom Sharon Stone, na katerega je prilepila svoj obraz. "Dobra fora, samo za kandidatko za PR žal preveč neokusna. Od kandidatke pričakujem v javnosti neko zrelost in odgovornost, tole je pa bolj v stilu Arturja in La Toye. Svojim (domnevam) maloštevilnim prosilcem lahko drugače ta prizor pošljete tudi preko DM," so z glavami zmajevali nekateri uporabniki Twitterja, medtem ko so drugi navdušeni. 

"Tako predsednico imel bi tudi jaz," je zapisal eden izmed njenih privržencev, medtem ko drugi hvali prvinskost kandidatke: "In definitivno je bolje biti prvinski in pristen v nagonih, ne pa ljigav kot uveljavljena slovenska politika."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:26 27. September 2022.

    Ta je še hujša od Pahorja,se bo prodala za drobiž oz. vse nas

  • 10:00 27. September 2022.

    WTF?!!! FUJ!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.