Magazin > VIP
3617 ogledov

Morebitna kandidatka za predsednico RS draži v vlogi Sharon Stone

Nina Krajnik Saša Despot
Vroči posnetki!

Kandidaturo na predsedniških volitvah je med drugim napovedala tudi psihoanalitičarka in doktorica filozofije Nina Krajnik, ki pa se poslužuje politične kampanje, kakršne v Sloveniji še nismo imeli, pa čeprav smo videli že marsikaj.  Na Twitterju volilce draži v vlogi Sharon Stone iz legendarnega Prvinskega nagona in z razkrečenimi nogami podaja svoje volilne slogane, kot so: "Singularnost presega spol" in "Singularnost presega levo in desno".

Predsednica za vse, kot je njen slogan, pa je razveselila tudi s kultnim posnetkom Sharon Stone, na katerega je prilepila svoj obraz. "Dobra fora, samo za kandidatko za PR žal preveč neokusna. Od kandidatke pričakujem v javnosti neko zrelost in odgovornost, tole je pa bolj v stilu Arturja in La Toye. Svojim (domnevam) maloštevilnim prosilcem lahko drugače ta prizor pošljete tudi preko DM," so z glavami zmajevali nekateri uporabniki Twitterja, medtem ko so drugi navdušeni. 

"Tako predsednico imel bi tudi jaz," je zapisal eden izmed njenih privržencev, medtem ko drugi hvali prvinskost kandidatke: "In definitivno je bolje biti prvinski in pristen v nagonih, ne pa ljigav kot uveljavljena slovenska politika."

Komentarjev 2
Sorodne novice