Moške sanje: Nova RTV voditeljica snema videe v kopalkah!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Maja Pinterič je nova TV zvezda in to hudo vroča …
Oglej si celoten članek

O tej vroči in talentirani mladi voditeljici trenutno govorijo in sanjajo vsi! Maja Pinterič je mlada Posavka, ki je širši Sloveniji postala znana z vlogi Neki Neki, ki jih snemata skupaj s prijateljem Lovrom Prešičkom. A Lovro, sploh pa Maja, sta že zdavnaj presegla okvire Youtuba, njuna sproščenost in voditeljske sposobnosti pa so ju izstrelile naravnost na TV Slovenija. 

Foto: Youtube Maja Pinterič

Oba sta namreč del oddaje Vikend paket, Maja je vodila Emo Freš in bila tudi del Eme, ki jo je letos vodil Klemen Slakonja. Mlada voditeljica ima sicer številne talente, tako pevske, igralske, plesne in celo podjetniške, je namreč ustanoviteljica blagovne znamke oblačil Curly by Maja. Za lepotico torej ni meja.

Seveda pa nihče ne more mimo njene naravne lepote, a žal je Maja že zasedena, njen izbranec je prav tako postavni Posavec Matic Resnik. Lahko pa Majine najbolj očitne atribute občudujete v nekaterih posnetkih. Lansko leto je tako smučala v kopalkah, letos pa vsa mokra promovira akcijo Stavi na zdravje. Mi pa stavimo, da je pred Majo še zelo svetla medijska prihodnost!

xxx

Novo na najbolj zabavnem youtube kanalu: 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:41 2. Marec 2020.

    Jest mam pa rad velke bubis..

  • 17:50 1. Marec 2020.

    Ima bolj velike, ampak ni ravno, da bi jo sanjal zaradi tega. Bi dosti prej ono, ki je mandarine prodajala, …

  • 13:52 1. Marec 2020.

    Tale oddaja vikend paket ze tk in tk ni nek presezek....bedasta oddaja..... Tale dva bukslja pa to oceno se zbijeta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.