Magazin > VIP
55641 ogledov

Moške sanje: Nova RTV voditeljica snema videe v kopalkah!

Maja Pinterič Youtube
Maja Pinterič je nova TV zvezda in to hudo vroča …

O tej vroči in talentirani mladi voditeljici trenutno govorijo in sanjajo vsi! Maja Pinterič je mlada Posavka, ki je širši Sloveniji postala znana z vlogi Neki Neki, ki jih snemata skupaj s prijateljem Lovrom Prešičkom. A Lovro, sploh pa Maja, sta že zdavnaj presegla okvire Youtuba, njuna sproščenost in voditeljske sposobnosti pa so ju izstrelile naravnost na TV Slovenija. 

Maja Pinterič | Avtor: Youtube Youtube

Oba sta namreč del oddaje Vikend paket, Maja je vodila Emo Freš in bila tudi del Eme, ki jo je letos vodil Klemen Slakonja. Mlada voditeljica ima sicer številne talente, tako pevske, igralske, plesne in celo podjetniške, je namreč ustanoviteljica blagovne znamke oblačil Curly by Maja. Za lepotico torej ni meja.

Seveda pa nihče ne more mimo njene naravne lepote, a žal je Maja že zasedena, njen izbranec je prav tako postavni Posavec Matic Resnik. Lahko pa Majine najbolj očitne atribute občudujete v nekaterih posnetkih. Lansko leto je tako smučala v kopalkah, letos pa vsa mokra promovira akcijo Stavi na zdravje. Mi pa stavimo, da je pred Majo še zelo svetla medijska prihodnost!

Novo na najbolj zabavnem youtube kanalu: 

Komentarjev 8
  • kapibara1 19:41 02.marec 2020.

    Jest mam pa rad velke bubis..

  • fiston 17:50 01.marec 2020.

    Ima bolj velike, ampak ni ravno, da bi jo sanjal zaradi tega. Bi dosti prej ono, ki je mandarine prodajala, ona je lepotica v primerjavi s to, ki razen joškov nima praktično nič pokazati, da bi lahko rekel, da je ...prikaži več nadpovprečno. Pa še joški razen velikosti niso ravno nekaj.

  • supreme 13:52 01.marec 2020.

    Tale oddaja vikend paket ze tk in tk ni nek presezek....bedasta oddaja..... Tale dva bukslja pa to oceno se zbijeta v minus.....kje najdete ta šrot za nas denar vas sprasujem..... Ce pa prodajate joske za visjo gledanost oddaje ...vam pa tko ni pomoci

Sorodne novice