Magazin > VIP
60348 ogledov

Lina Kuduzović po Emi ne gre na odre, pač pa v službo!

lina kuduzović Instagram
Mlada pevka, ki je s svojim vokalom osvojila številne talent šove po vsej Evropi, v soboto na Emi pa nehvaležno drugo mesto,  si je našla novo kariero, ki pa, vsaj zaenkrat, ne bo glasbena ...

Ste razočarani, da niste zmagovalka EME?

Nisem razočarana, vesela sem, da sem sploh bila v super finalu, da so me poslali naprej. Vesela sem za Ano (Soklič op. a.), vedela sem, da bo ona zmagala, ker ima vrhunski vokal. 

Kašne načrte imate sedaj, po EMI?

Pesmi imam veliko napisanih, a najprej bom dala prednost sebi, počitku, družini in delu. Začela bom hoditi v službo, delala bom v banki. Seveda pa glasbe ne bom opustila, to je del mene.

Torej ostajate v Švici, kljub temu da ste v preteklosti povedali, da se tam ne počutite najbolj sprejeto?

Težko se je najti v svetu. Težko je najti tisti pravi krog ljudi, v Švici imam svojo družino in enega prijatelja, ki mu veliko zaupam. Vedno se lahko vrnem, a najprej si tam želim zaključiti šolo, da imam nek papir v roki. 

Je ta prijatelj vaša ljubezen?

Ne bom komentirala, moje zasebno življenje naj ostane zasebno, ko bom dovolj stara, da bom lahko govorila o tem, takrat bom. 

ema2020, ana soklič, lina kuduzović | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Javno ste spregovorili o tem, kakšne posledice je na vas pustilo zvezdništvo v otroštvu in tudi selitev v novo državo. Kako ste se spopadli s tem, ste danes srečni?

Bilo je težko, ker so vedno bile neke ovire, ki niso bile postavljene samo meni, ampak tudi moji družini in nam je bilo pogosto težko, a vedno smo se borili do konca in našli rešitve. Tudi o teh podrobnostih ne bi govorila, ker sem še premlada, bom pa verjetno nekoč povedala. Ponosna sem nase in na svojo družino, sploh lansko leto je  bilo zame precej težko, a sem res ponosna, da sem uspela priti ven iz tega in da sem spet v redu.

Kako ste se spopadli s to stisko? 

Rekla sem si, da nekaj moram spremeniti, da tako več ne gre naprej in se povsem spremenila. Bila sem sama svoja terapevtka. Sama sem šla čez to, uradna terapija ni bila prava pot zame, obiskala sem jo samo enkrat. A  ne želim govoriti, saj želim, da se ljudje osredotočajo na pozitivne stvari. 

Komentarjev 8
  • Avatar Nassilenka
    Nassilenka 00:51 25.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • Vasilij Vasquez 18:24 24.februar 2020.

    Pujsa si Lina da veš.

  • wingspan15 15:24 24.februar 2020.

    Ali ni škoda deklice. Namesto, da bi se šolala, prišla do poklica in se kasneje posvetila pevski karieri, so jo starši prijavljali in vozili na vsa možna pevska tekmovanja, kjer pač ni bila uspešna, Ne čudim se, da je zapadla ...prikaži več v depresijo. Ambicije staršev so škodljiva stvar.

Sorodne novice