Magazin > VIP
83982 ogledov

Lina Kuduzović: Bil je rasist in me je sovražil iz dna srca

lina kuduzović Instagram
Lina Kuduzović je imela duševne težave.

Lina Kuduzović, ki bo letos s pesmijo Man like You nastopila na Emi, je za revijo Zvezde povedala, da je ta pesem nastala, ko je v šoli preživljala težke čase. Imela je namreč težave z učiteljem. "V 7. in 8. razredu sem imela zelo prijaznega učitelja, potem so se pa v 9. razredu začele težave. Pouk je potekal drugje, zato smo morali zamenjati šolo, kar je tukaj normalno, a jaz se nikakor nisem mogla navaditi. V zraku je bila vsak dan grozna energija, saj sem imela učitelja, ki je bil do mene zelo nesramen. Bil je rasist in me je sovražil iz dna srca. Vedno se mi je posmehoval in mi govoril, da nisem dovolj pametna. Takrat se mi je nakopičilo toliko vsega v življenju, sam se se spoprijela celo z depresijo, pozneje še tesnobo. To so bili težki časi zame, zato sem tudi v šoli popustila. Učitelj je bil tega vesel in mi ni ponudil pomoči. Počutila sem se tako samo in zapuščeno,“ je razkrila za omenjeno revijo.

lina kuduzović Magazin Opa: Ste videli, kakšna je sedaj Lina Kuduzović?

Že poznate Joongloo?

 

Komentarjev 14
  • Janez Janezz 23:31 22.februar 2020.

    Rasist je verjetno novinar, ki je to napisal! Verjetno je temnopolt in sovraži belce? Ali pa nič ne ve!

  • Karfjolca 23:34 03.februar 2020.

    Svicarski ucitelj ocitno ni razumem, da je jugo smrklja velika zvezda in je, tako kot od vseh drugih ucencev, zahteval znanje. Ha, zato postal kar RASIST?! Punca je ocitno preneumna, da bi sploh razumela, kaj je RASA? So svicarji mogoce ...prikaži več crne ali rumene rase?!

  • ode 08:05 02.februar 2020.

    Punce, ki jim drugi vtepajo v glavo, da so tako "fejst", da morajo prav gotovo celo odganjati številne oboževalce in snubce, največkrat nato ostanejo same, ali pa nazadnje dobijo nekega cigana. Podobno velja tudi za fante.