Magazin > Film & Glasba & TV
7067 ogledov

To je Zala Kralj obljubila Jonasu Žnidaršiču

Zala in Gašper Saša Despot

Zmagovalca Eme 2019, Gašper Šantl in Zala Kralj, bosta v Izrael odpotovala že 3. maja. Kot peta po vrsti bosta nastopila na prvem predizboru Evrovizije, ki bo v torek, 14. maja in držimo pesti, da tudi v soboto, 18. maja na velikem finalu. "Seveda se veseliva, je pa vse skupaj malo mešano, ker midva delava glasbo, to je smisel vsega tega. Ker pa sva prepoznavna po celi Sloveniji, pogrešava zasebnost in kvaliteten čas zase. Kljub vsemu pa sva zelo vesela, da se imava priložnost predstaviti tudi na Evroviziji. In nama je ful kul, da se to dogaja in da se dogaja zdaj," sta povedala na tiskovni konferenci tik pred odhodom v Tel Aviv. 

Zala in Gašper | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Najin nastop bo praktično identičen tistemu na Emi, ker je to najina ideja in koncept že od začetka in ne bi bilo smiselno, da bi ga spreminjala za Evrovizijo.

In koliko priprav je bilo potrebnih za tri minute nastopa, ki ga bosta pokazala v Izraelu? "Načeloma je najin koncept in sporočilo nekaj zelo enostavnega in na najinem primeru je brez veze zapletati ali nadgraditi nastop do te mere, da ne bi bil več skladen s pesmijo. Zato po Emi za naju ni bilo toliko priprav, priprave so bolj psihološke narave, ker je vse to izven najine cone udobja. Želiva si, da bova 14. maja tam spočita in dobro opravila ta nastop. Še bolj pomembno pa je vzdušje med nama, da tisti ljudje, ki si  želijo, lahko to tudi začutijo," je mnenja Šantl. Torej bleščic in perja ne bo, kot je Zala to pred nekaj dnevi v oddaji Kaj dogaja? obljubljala voditelju Jonasu Žnideršiču: "Malo sem se hecala. Bleščic, perja in plesalcev ne bo. Najin nastop bo praktično identičen tistemu na Emi, ker je to najina ideja in koncept že od začetka in ne bi bilo smiselno, da bi ga spreminjala za Evrovizijo."

Stavnice obetajo veliko!

Zala in Gašper | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Stavnice obetajo veliko, napovedujejo jima 4. oziroma 5. mesto na predizboru in 13. med vsemi 41. udeleženkami festivala. "Sva vesela, a nočeva razmišljati o tem, ker je to samo dodaten pritisk," pravi Zala, ki na Evrovizijo ne gleda kot na tekmovanje. Dodaja, da se najbolj veseli druženja z drugimi glasbeniki in se ji ne zdi, da bi bilo lepše, če to ne bi bilo tekmovanje, kjer mora biti nekdo prvi in nekdo zadnji, ampak bi se vse tja prišli le predstaviti s svojo glasbo. "Zelo sva vesela vseh pozitivnih odzivov, ki jih je zadnje čase res veliko, to nama pomeni vse, da sva se s tem kar počneva uspela dotakniti ljudi. Vesela sva, da je povpraševanje tudi v tujini, ker nama tudi to daje zagon in nek manevrski prostor za naprej. Sva počaščena vsakič, ko se kdo zares poveže z najino glasbo. Po vsem tem pa bi si midva želela iti dalje kot Zala in Gašper in ne samo nekdo, ki je povezan z Evrovizijo in ničemer drugim," dodaja Gašper. 

Komentarjev 1
  • Avatar Matvilaska
    Matvilaska 01:21 27.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice