Magazin > VIP
5293 ogledov

Lea Sirk je pripravljena pomagati Zali in Gašperju

Lea Sirk Mediaspeed

Plaz kritik, ki je letel na izjavo Lee Sirk, ki ji je ušla pred kamero, se je počasi polegel. Lea nam je takoj po Emi povedala, da je med letošnjima zmagovalcema Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom že takoj začutila magijo, zato ju je žirija tudi poslala v finale, ker je čas za nov svež veter in ne zato, da bi z njuno pomočjo Raiven poslala na Eurovizijo, kot jim očitajo mnogi.

Goran Šarac Foto! Magazin Prepir v javnosti: Šarca na Emi mirila zaročenka!

"Upam, da se tega odra ne bosta prestrašila. Pripravljena sem jima pomagati z vsemi izkušnjami, ki sem jih dobila, in nasveti. Če bi se meni to zgodilo katerokoli leto, ne bi bila pripravljena tako, kot sem bila lani," je povedala Sirkova. Zala in Gašper sta tudi sama sicer že večkrat povedala, da zmage nista pričakovala, a da bosta sedaj iz tega potegnila najboljše. Po dveh tednih časa zase se bosta intenzivno posvetila pripravam na Evrovizijo. Sirkovi pa se zdi povsem normalo, da sta bila nad zmago presenečena tudi sama, saj pravi, da na zmago nikoli nisi zares pripravljen, zato "prve reakcije zmagovalcev nikoli niso realne". 

Ema Ustrezno? Magazin Toliko denarja so prejeli žiranti Eme
Komentarjev 9
  • miller1 20:38 17.marec 2019.

    lahko ga malo cmokne in to je to

  • andrea 10:01 17.marec 2019.

    Kaj pa je bilo sramotnega? Da je povedala, kar je mislila? Ali način, kako je to povedala?

  • kladu 09:01 17.marec 2019.

    JA ZDEJ PA BO......ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ...prikaži več ha ha ah ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...................................................................................

Sorodne novice