Magazin > VIP
3325 ogledov

Javno opravičilo Lee Sirk: "Ta stvar se mi ni zdela tako grozljiva"

Ema Anže Petkovšek Zala Kralj in Gašper Šantl, zmagovalca Eme 2019.
Si je Lea Sirk zapečatila kariero?

Kot je sedaj vsem že dobro znano, so letošnji žirantki Eme Lei Sirk, ki nas je lansko leto zastopala na Euroviziji, ob razglasitvi zmagovalcev, pred kamero ušle neprimerne kletvice, zaradi česar jo je Slovenija skoraj "obesila". Videti je, kot da letos nekako potrebujemo grešnega kozla, na katerega bi kazali s prstom. Ko se je polegla zgodba s Kobalom, smo torej dobili Sirkovo, kdo bo naslednji? Kot da "sveti s prstom kazalci" nikoli ne bi ničesar zagrešili ali bog ne daj, se zmotili! In … ker v tej državi res ni ljudi, ki bi zagrešili še kaj hujšega od enega plagiata in dveh kletvic?

Ema Magazin Lei Sirk na Emi ušlo: "Pa ne morem f***** verjet"

Kakorkoli, Lei so ob razglasitvi zmagovalca Eme 2019 ušle kletvice, zaradi česar se je tudi že večkrat javno opravičila, tudi z videom, ki ga je včeraj objavila na svoji Facebook strani. V njem pojasnjuje, da je energična Primorka in da so tovrstne kletvice vsak dan v njenem besednjaku, a še daleč od tega, da bi bile slabo namerne. Pravi, da niso bile uperjene proti zmagovalcema Gašperju in Zali, ker za njima in njuno skladbo 100 odstotno stoji. Pravi, da so bile besede namenjene Reiven, kot znak sočutja, saj je že tretjič zelo dobro pripravljena stala na odru Eme in "zvisela". Lea priznava, da je bil njen odziv na javni televiziji neprimeren in se vsem iskreno opravičuje, še posebej TV Slovenija. V znak spoštovanja je zaigrala zmagovalno skladbo Sebi in izpostavila, kako lepo sporočilo nosi. Celotno video opravičilo si lahko pogledate spodaj. Kakšno težo bodo imele te besede na njeno kariero, pa bo verjetno znano že konec meseca, ko Lea v ljubljanski Cvetličarni pripravlja veliki koncert z gosti.

Lea Sirk Otročja reakcija Magazin Naplavilo nov posnetek Lee Sirk po koncu Eme: "Ko jih je**!"

Včeraj sta se glede besed Lee Sirk opredelila tudi zmagovalca Zala Kralj in Gašper Šantl. Zala je na Radiu 1 povedala, da Lei prav nič ne zameri in da je bila nad njuno zmago presenečena tudi sama, kot tudi vsi ostali ter da si je mislila enako kot Sirkova.

 

Komentarjev 8
  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 20:25 20.februar 2019.

    tole je slabo opravičilo.......leja je pač ovca......

  • stilist 15:05 20.februar 2019.

    Največji problem je kuhinja, takoj nato pa izjava v zaodrju: Ko jih j.be. Se pravi nas, ki plačujemo naročnino.

  • Snežinko 12:42 20.februar 2019.

    Polovica trditev v članku je napačna! Ona se nikakor ni "že večkrat opravičila", ampak ravno obratno: večkrat je javno rekla, da STOJI za svojimi besedami. Sploh pa-opravičilo po nekaj dneh je, kot da ga ni. Opravičiti bi se morala TAKOJ, ...prikaži več najkasneje naslednji dan. Če se njej osebno stvar ne "zdi tako grozna" to nobenega ne briga. Važno je, da za javnost taka stvar JE grozna in zahteva opravičilo. Na vsak način preferirati nekoga, izjave "da bi MORALA zmagati Raiven" itd.. so na najnižjem nivoju.

Sorodne novice