Moške skrivnosti iz kopalnice

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vse več moških svojo lepoto ohranja s pomočjo kozmetičnih pripomočkov svoje partnerice.
Oglej si celoten članek

V Veliki Britaniji so se pred kratkim poglobili v moško lepotičenje in s pomočjo raziskave odkrili, da kar 34 odstotkov moških uporablja kozmetiko svoje partnerice, šest odstotkov pa priznava, da jo uporabljajo redno, tako kot njihove boljše polovice. Poleg tega moški dandanes v kopalnici preživijo veliko več časa kot nekoč, četrtina izprašanih celo toliko kot partnerice ali dlje.

Eden najpomembnejših lepotnih ritualov pri moških je odstranjevanje dlak, pri čemer je 30 odstotkov priznalo, da to počnejo z britvico ali s pomočjo voska, 20 odstotkov pa jih je razkrilo, da si redno pulijo obrvi. Ob vsem lepotičenju pa se vseeno trudijo izogniti metroseksualnemu videzu in ne želijo uporabljati ličil partnerice. Samo 11 odstotkov jih je priznalo, da lepotne napake prekrivajo s korektorjem, deset odstotkov pa je razkrilo, da uporabljajo samoporjavitveno kremo.

Za vse večje moško lepotičenje naj bi bili krivi predvsem zvezdniki. David Beckham je denimo že pred časom priznal, da se veliko posveča sebi ter da uporablja samoporjavitveno kremo in kremo proti staranju. Po njegovih stopinjah gredo tudi Matthew McConaughey, Josh Hartnett in Justin Timberlake.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.