Moški bi partnerice poslali pod nož

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Četrtina moških želi, da bi njihove partnerice obiskale lepotnega kirurga, ki bi izboljšal njihov videz. Liposukcija je na prvem mestu moških želja.
Oglej si celoten članek

Raziskava, v kateri je sodelovalo 1.248 britanskih moških, je pokazala, da je kar četrtina nezadovoljnih z zunanjim videzom svojih parteric, vendar jim večina tega ne bi priznala. Največ, kar 57 odstotkov moških je izbralo liposukcijo kot poseg, ki bi ga priporočili svoji partnerici. Sledita ji povečanje prsi z 49 odstotki in dentalna kirurgija z 42 odstotki.

Petina moških, vključenih v raziskavo, je glede nujnosti lepotnega posega neodločena, 19 odstotkov pa svoje partnerice ne bi poslalo k lepotnem kirurgu. 

Moški o posegu molčijo

Le 12 odstotkov moških je svojim partnerkam že svetovalo obisk pri lepotnem kirurgu, ostali pa jim tega ne želijo povedati. Največji razlog, da svojih partneric ne napotijo na lepotni poseg, je po njihovem mnenju ta, da izboljšave, ki bi jih poseg prinesel, ne bi bile zadostne. 52 odstotkov moških je povedalo, da s tem priznanjem nočejo razžalostiti svoje partnerke, 23 odstotkov pa jim to zamolči, saj nočejo zanetiti prepira.

"Zdi se, da je 12 odstotkov moških pogumnejših ali pa bolj neumnih od mene. Mislim, da bi vsi potrebovali nekoga s pravo mero poguma, ki bi naši partnerici predstavil pozitivne učinke kozmetičnega posega", je dodal tiskovni predstavnik podjetja VoucherCodesPro, ki je vodilo raziskavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.