Magazin > Lepota & telo
5 ogledov

Moški bi partnerice poslali pod nož

obraz Shutterstock
Četrtina moških želi, da bi njihove partnerice obiskale lepotnega kirurga, ki bi izboljšal njihov videz. Liposukcija je na prvem mestu moških želja.

Raziskava, v kateri je sodelovalo 1.248 britanskih moških, je pokazala, da je kar četrtina nezadovoljnih z zunanjim videzom svojih parteric, vendar jim večina tega ne bi priznala. Največ, kar 57 odstotkov moških je izbralo liposukcijo kot poseg, ki bi ga priporočili svoji partnerici. Sledita ji povečanje prsi z 49 odstotki in dentalna kirurgija z 42 odstotki.

Petina moških, vključenih v raziskavo, je glede nujnosti lepotnega posega neodločena, 19 odstotkov pa svoje partnerice ne bi poslalo k lepotnem kirurgu. 

Moški o posegu molčijo

Le 12 odstotkov moških je svojim partnerkam že svetovalo obisk pri lepotnem kirurgu, ostali pa jim tega ne želijo povedati. Največji razlog, da svojih partneric ne napotijo na lepotni poseg, je po njihovem mnenju ta, da izboljšave, ki bi jih poseg prinesel, ne bi bile zadostne. 52 odstotkov moških je povedalo, da s tem priznanjem nočejo razžalostiti svoje partnerke, 23 odstotkov pa jim to zamolči, saj nočejo zanetiti prepira.

"Zdi se, da je 12 odstotkov moških pogumnejših ali pa bolj neumnih od mene. Mislim, da bi vsi potrebovali nekoga s pravo mero poguma, ki bi naši partnerici predstavil pozitivne učinke kozmetičnega posega", je dodal tiskovni predstavnik podjetja VoucherCodesPro, ki je vodilo raziskavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.