"Moški imajo radi konkretno meso"

Foto: Anže Petkovšek Danica Lovenjak Foto: Anže Petkovšek Danica Lovenjak Foto: Anže Petkovšek Danica Lovenjak Foto: Anže Petkovšek Danica Lovenjak Foto: Anže Petkovšek Danica Lovenjak Foto: Anže Petkovšek Danica Lovenjak
Danica Lovenjak je dokazala, da je spretna tudi za štedilnikom.
Oglej si celoten članek

Danica Lovenjak ni le strastna gurmanka, temveč tudi kuharica, ker pa obožuje mesne jedi, nam je v prijetnem ambientu restavracije Saraj postregla s pristnimi bosanskimi dobrotami. "Rada imam balkansko hrano, najraje čevapčiče, sploh sarajevske. Meso z veseljem pripravljam tudi sama, saj za to ni potrebno biti velik umetnik. Za pripravo mesa izpod peke, pa že potrebuješ nekaj veščin," nam je zaupala Danica. Ali to pomeni, da ima zavedna Prekmurka raje baklavo kot prekmursko gibanico: "To pa ne. Kot zavedna Prekmurka prisegam na prekmursko gibanico, baklava pa je zagotovo odlična proti utež."

Ker se Danica zaveda, da gre ljubezen skozi želodec, nam je še izdala, s čim bi osvojila svojo drugo polovico: "Zelo rada pripravljam ribe, ker pa imajo moški radi konkretno meso, bi mu naredila kakšen biftek. Na zadnje sem pripravila polnjene bučke in moram se pohvaliti, da so bile mojim gostom zelo všeč." Mmm, ali tudi vam dišijo Daničine buč(k)e?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.